Klassisk nyårslunch: Couscous med hummus från vårt nya favoritlibanesställe ute där bussen stannar. Mycket smaskigt. 

Nu ska jag jobba igen, puss
Just nu sitter jag i min säng, lyssnar på Niklas Piensohos predikan över webbTV och är lite nere. För en stor del av mina vänner har samlats i Västerås för att fira Nyår tillsammans. Det har blivit en tradition att fira Nyår på UNITE de senaste två åren, så det känns väldigt tråkigt att inte vara där tillsammans med dem. Att inte få sova på madrass, gå ner på stan i Västerås för lunch, gå på fantastiska möten och höra underbar musik. Och umgås med folk från hela landet. Det är en riktigt rolig upplevelse, och förra året var så, så roligt. Vi vann fotbollsturneringen, sjöng och träffade folk vi fortfarande är kompisar med. Och det får många av mina vänner göra nu igen, medans jag får fortsätta jobba på Brandy Melville och laga mat. Såklart så har jag det väldigt bra; jag och Olivia låste in oss i omklädningsrummet idag och åt massa choklad vi fått av en tjej på jobbet, och jag är väldigt taggad på att fira Nyår här i London. Men ändå. Dagar som denna, när man ser massa instagrambilder och får sms och snapchats på folk tillsammans, påvägen till Västerås. Det är sånna dagar man längtar hem och tänker att Sverige inte var så dumt ändå, och varför bytte jag det mot England. 
 
Så jag tröstäter Ben&Jerrys och ska se på Inglorious Bastards för att göra det bästa av den här kvällen. Och försöker förtränga mannen som spydde idag på jobbet. En stackars pojkvän följde med sin flickvän på shopping, fast han var sjuk. Och prydde vårt golv med sin mages innehåll. Tack Gud att det inte kom på kläderna och att jag hade rast och i princip sprang till lagret, där jag försökte lugna den stackars 14 åriga tjejen som jobbar hos oss och fick se hela händelsen. Efteråt sprayade jag hela nedervåningen med min Victora's Secret body spray och nu luktar det rätt fräsht. Men det livade ju upp lite på jobbet i alla fall haha. Inte ens på McDonald's var det någon som spydde.
 
 
Puss och godnatt. 
Min lediga dag tänkte jag utnyttja till max, så därför steg jag upp, klädde på mig och gick ut på en riktig långprmenad. Börjar nog bli gammal som uppskattar det haha. Gick åt motsatt håll än vad jag alltid gör, korsade kanalen där det ligger en hel del husbåtar  och kom bort mot Warwick Avenue. Här omkring finns det oändliga gator med fantastiskt fina hus, samtidigt som gator med smutsiga lägenhetshus ligger som parallellgata. Eller som i vårt fall, vårt hus är jättefint, men på andra sidan gatan ligger stora, fula lägenhetskomplex. Jag höll mig till de gatorna med vackra hus och kikade in på julgranar och julpynt genom de stora fönstrena och undrade vilka som bodde där inne. Sen vände jag och följde kanalen hem precis bredvid husbåtarna och njöt av att det för en gångs skull var soligt och blå himmel här längre än en kort stund. Två timmar ute landade jag på, och han bli rejält hungrig, så på vägen hem gick jag förbi marknaden och köpte avokado och hallon (typ 10 avokadosar och två paket hallon för 20kr, det är stört). Och så lagade jag supergod brunch, tonfisksallad med ägg, avokado och honey-mustard sås. Definitvit något som det blir repris av. Och sen åt jag hallon till efterrätt och de var supergoda. En bra förmiddag alltså, fler sådana tack!
 
 
Kram