Nu har jag landat i London. Eller det var ett par timmar sedan, direkt från Heathrow till Brandy med bara 1,5h sömn i bagaget. På vägen mellan Köpenhamn och Stockholm lyckades jag ju somna innan vi lyfte och vaknade mitt i luften, den här gången lyckades jag bara nicka till några gånger, trots att jag mådde illa av sömnbrist. 
Var omänskligt trött på jobbet, men det var värt varje minut jag stannade vaken. Att vara vaken, gå på Amandas helt fantastiska skiva (hade seriöst kul rakt igenom), köra hem Jacqueline och få umgås lite mer med henne, var så värt. Igår var jag inte alls sugen på att åka tillbaks hit, inte det minsta. Men nu är jag här, har ca en månad kvar på jobbet (har 7 dagar jobb i sträck framför mig att se fram emot, som tur var har Olivia exakt samma schema) och lite fler dagar att vara i London. Nu ska jag njuta av staden, hitta på saker och umgås med mina vänner. Jacqueline funderar på att hälsa på vilket skulle vara så extremt roligt. Så jag kommer verkligen inte ha tråkigt här, det var bara att jag precis hade träffat alla och hade så roligt. Och hann helt ärligt träffa Elias i 10 minuter, vi hann säga hej och kramas och sen var jag tvungen att åka. Så sorgligt. 
 
Igår på morgonen började jag med att springa tills jag spydde. Mysigt va? Har aldrig hänt förut och förstår inte riktigt vad det berodde på, det var en liten joggingrunda liksom. Sen mådde jag bättre dock och träffade Amanda i Forum för frukost. Efter det skjutsade jag Nisse till frissan och, som alla andra gånger jag åkt bil ensam under veckan, skreksjöng jag till Hansams låtar, kan ju varenda textrad nu haha
 
Skivan igår var ju min första, jag var ju för ung förra året, så det var spännande. Jag var utklädd till Hermione Granger, en dröm sedan länge är att klä ut mig till en Harry Potter karaktär, och äntligen fick jag möjlighet. Färgade håret brunt, våfflade det (så mycket 90-tals feeling) och satte på mig kjol, skjorta, slips, knästrumpor och min Gryffindorhalsduk. Och hade en Kinapinne som trollsstav haha. Så mötte jag upp Fridah som var utklädd till Jenna, en blind tjej från Pretty Little Liars, och hon var så inne i rollen att folk vi träffade på stan trodde ärligt att hon var blind. Sen var vi på middagen innan själva eftersläppet och själva festen började. Det var roligt att höra nomineringarna och att få se hela grejen. Men såklart var det som roligast när alla vi kände började droppa in och tillsammans tog vi över dansgolvet och körde hårt. Åh, gillar dem! Körde en flight of shame i samma kjol som dagen innan och håret fortfarande våfflat och fläckigt färgat i brunt haha. 
 
Nu på kvällen tänkte jag se She's the Man, min alltime favoritfilm som ni kanske vet. Kan typ alla replikerna och det är så mycket feels över den filmen. Så kommer jag hem och ska leta efter filmen, då skickar Olivia en bild på TV:n och gissa vilken film som är på? Jo She's the Man. Asså vad är oddsen för det? Verkligen meant to be. 
 
Nu är det sovdags så att jag orkar med resten av dagarna. Puss
Hej allihopa!
 
Vart ska jag börja? Har varit rätt så upptagen denna fantastiskt vackra påskhelg och varit upptagen med att leva, att bloggen släpat efter lite, men det är ni ju vana vid hehe (my bad). 
 
Just nu mår jag inte toppen, vilket troligtvis beror på a) För mycket godis och sött de senaste dagarna och b) för mycket chill och lathet. Jag förstår inte hur man kunde äta flera påskägg som liten + allt godis man fick när man klädde ut sig till påskkärring (Tror dock vi aldrig fått så mycket godis som det året vi klädde ut oss till tomtenissar haha). I år höll jag på att storkna efter mindre än ett ägg, och jag, Elin och Isak lovade varandra att inte äta godis mer på månader (vilket obviously inte höll, redan några timmar senare satt vi med handen i ägget igen). Idag har jag verkligen bara hängt. Sove länge, åt våfflor till frukost, solade hela eftermiddagen och chillade resten av dagen.
 
De andra dagarna har det dock varit fullt upp. Fullt upp med att äta. När folk frågar vad vi har gjort kommer jag knappt på något annat än att vi har ätit och gått i kyrkan. På torsdagskvällen när våra gäster kom hit började vi med en mysig middag som vi alltid gör. Att fira påsk tillsammans med dem har varit en tradition så länge jag kan minnas (förutom när vi dissade den och firade i NY istället hehe).
 
På fredagen var vi på en stråkkvartett-konsert i Bethlehemskyrkan som faktiskt var väldigt fin och som följdes av en alldeles för stor, men efterlängtad, kina-buffét. Sen åkte vi hem och tog oss en liten tupplur. Jag och Isak vaknade två timmar senare, förvirrade och halvt borta och insåg att alla andra redan hade åkt till Hillsongs långfredags-konsert (trodde vi). Vi var nästan påväg ut i bilen och åka in när pappa och Stefan kom hem med Nisse, det hade ju varit kul om vi åkt och de kommit hem till ett tomt hus. Istället tog jag och Isak vår bil och skulle följa efter de andra i den andra bilen, men lyckades tappa bort dem på vägen in till stan, hur det nu är möjligt? Efter Hillsongs konsert, som faktiskt var ännu bättre än förra året, tog jag, Isak, Elin, Jacqueline och Linus till Filla där jag äntligen fick träffa efterlängtade vänner. Fridah, Nathan, en del av gänget helt enkelt.
 
Lördagen är ju dagen vi firar påsk i Sverige, som ett av de få länderna tror jag, resten firar ju på söndagen. I alla fall så innehöll det en stor påskbrunch med allt vad man kan tänka sig; äggknäckning, påskägg, våfflor, bacon, bröd, ost, osv. Så där har vi mat igen. Sen åkte vi till stan, promenerade längs vattnet vid Strandvägen, satt på trappen vid Grand Hôtel och drack lemonad och solade. Det var mer än härligt. Vi hann också med lite foton i Kungsträdgården, glass och en sväng till till Boomerang. Köpte faktiskt en jättefin tröja då! Sen var det hem för, wait for it, mer mat. Jag, Elin och Isak motionerade också pyttelite när vi var och hyrde 21 jump street, fast sen köpte vi chips också haha. 
 
Påsksöndagen är ju det vi egentligen firar, eftersom att det var dagen Jesus uppstod. Han dog på korset för alla våra synder och återuppstod på söndagen, så att vi skulle kunna få evigt liv. Det finaste någon gjort och kommer att göra för oss. Det firades ju såklart med ännu ett besök i kyrkan för vår del och sen var det hem för att, ni gissade rätt, äta. En fin lunch ute i solen på baksidan och en väldigt fin avslutning på helgen med väldigt fin sällskap. Samtidigt som de begav sig tillbaks till Göteborg så åkte jag in till St.Eriksplan och möttes av två bästa vänner, Fridah och Amanda. Att få krama de båda två samtidigt var så härligt. 
Dagen avslutades med Filla 18, femte kyrkobesöket på tre dagar haha, fika och sen häng hemma hos Fridah.
 
Wow. Jag är verkligen välsignad. Som jag trodde blev detta världens toppenhelg. 
 
Hoppas ni också hade det underbart i påsk!