Nu har jag landat i London. Eller det var ett par timmar sedan, direkt från Heathrow till Brandy med bara 1,5h sömn i bagaget. På vägen mellan Köpenhamn och Stockholm lyckades jag ju somna innan vi lyfte och vaknade mitt i luften, den här gången lyckades jag bara nicka till några gånger, trots att jag mådde illa av sömnbrist. 
Var omänskligt trött på jobbet, men det var värt varje minut jag stannade vaken. Att vara vaken, gå på Amandas helt fantastiska skiva (hade seriöst kul rakt igenom), köra hem Jacqueline och få umgås lite mer med henne, var så värt. Igår var jag inte alls sugen på att åka tillbaks hit, inte det minsta. Men nu är jag här, har ca en månad kvar på jobbet (har 7 dagar jobb i sträck framför mig att se fram emot, som tur var har Olivia exakt samma schema) och lite fler dagar att vara i London. Nu ska jag njuta av staden, hitta på saker och umgås med mina vänner. Jacqueline funderar på att hälsa på vilket skulle vara så extremt roligt. Så jag kommer verkligen inte ha tråkigt här, det var bara att jag precis hade träffat alla och hade så roligt. Och hann helt ärligt träffa Elias i 10 minuter, vi hann säga hej och kramas och sen var jag tvungen att åka. Så sorgligt. 
 
Igår på morgonen började jag med att springa tills jag spydde. Mysigt va? Har aldrig hänt förut och förstår inte riktigt vad det berodde på, det var en liten joggingrunda liksom. Sen mådde jag bättre dock och träffade Amanda i Forum för frukost. Efter det skjutsade jag Nisse till frissan och, som alla andra gånger jag åkt bil ensam under veckan, skreksjöng jag till Hansams låtar, kan ju varenda textrad nu haha
 
Skivan igår var ju min första, jag var ju för ung förra året, så det var spännande. Jag var utklädd till Hermione Granger, en dröm sedan länge är att klä ut mig till en Harry Potter karaktär, och äntligen fick jag möjlighet. Färgade håret brunt, våfflade det (så mycket 90-tals feeling) och satte på mig kjol, skjorta, slips, knästrumpor och min Gryffindorhalsduk. Och hade en Kinapinne som trollsstav haha. Så mötte jag upp Fridah som var utklädd till Jenna, en blind tjej från Pretty Little Liars, och hon var så inne i rollen att folk vi träffade på stan trodde ärligt att hon var blind. Sen var vi på middagen innan själva eftersläppet och själva festen började. Det var roligt att höra nomineringarna och att få se hela grejen. Men såklart var det som roligast när alla vi kände började droppa in och tillsammans tog vi över dansgolvet och körde hårt. Åh, gillar dem! Körde en flight of shame i samma kjol som dagen innan och håret fortfarande våfflat och fläckigt färgat i brunt haha. 
 
Nu på kvällen tänkte jag se She's the Man, min alltime favoritfilm som ni kanske vet. Kan typ alla replikerna och det är så mycket feels över den filmen. Så kommer jag hem och ska leta efter filmen, då skickar Olivia en bild på TV:n och gissa vilken film som är på? Jo She's the Man. Asså vad är oddsen för det? Verkligen meant to be. 
 
Nu är det sovdags så att jag orkar med resten av dagarna. Puss

Kommentera

Publiceras ej