Hej allihopa!
 
Vart ska jag börja? Har varit rätt så upptagen denna fantastiskt vackra påskhelg och varit upptagen med att leva, att bloggen släpat efter lite, men det är ni ju vana vid hehe (my bad). 
 
Just nu mår jag inte toppen, vilket troligtvis beror på a) För mycket godis och sött de senaste dagarna och b) för mycket chill och lathet. Jag förstår inte hur man kunde äta flera påskägg som liten + allt godis man fick när man klädde ut sig till påskkärring (Tror dock vi aldrig fått så mycket godis som det året vi klädde ut oss till tomtenissar haha). I år höll jag på att storkna efter mindre än ett ägg, och jag, Elin och Isak lovade varandra att inte äta godis mer på månader (vilket obviously inte höll, redan några timmar senare satt vi med handen i ägget igen). Idag har jag verkligen bara hängt. Sove länge, åt våfflor till frukost, solade hela eftermiddagen och chillade resten av dagen.
 
De andra dagarna har det dock varit fullt upp. Fullt upp med att äta. När folk frågar vad vi har gjort kommer jag knappt på något annat än att vi har ätit och gått i kyrkan. På torsdagskvällen när våra gäster kom hit började vi med en mysig middag som vi alltid gör. Att fira påsk tillsammans med dem har varit en tradition så länge jag kan minnas (förutom när vi dissade den och firade i NY istället hehe).
 
På fredagen var vi på en stråkkvartett-konsert i Bethlehemskyrkan som faktiskt var väldigt fin och som följdes av en alldeles för stor, men efterlängtad, kina-buffét. Sen åkte vi hem och tog oss en liten tupplur. Jag och Isak vaknade två timmar senare, förvirrade och halvt borta och insåg att alla andra redan hade åkt till Hillsongs långfredags-konsert (trodde vi). Vi var nästan påväg ut i bilen och åka in när pappa och Stefan kom hem med Nisse, det hade ju varit kul om vi åkt och de kommit hem till ett tomt hus. Istället tog jag och Isak vår bil och skulle följa efter de andra i den andra bilen, men lyckades tappa bort dem på vägen in till stan, hur det nu är möjligt? Efter Hillsongs konsert, som faktiskt var ännu bättre än förra året, tog jag, Isak, Elin, Jacqueline och Linus till Filla där jag äntligen fick träffa efterlängtade vänner. Fridah, Nathan, en del av gänget helt enkelt.
 
Lördagen är ju dagen vi firar påsk i Sverige, som ett av de få länderna tror jag, resten firar ju på söndagen. I alla fall så innehöll det en stor påskbrunch med allt vad man kan tänka sig; äggknäckning, påskägg, våfflor, bacon, bröd, ost, osv. Så där har vi mat igen. Sen åkte vi till stan, promenerade längs vattnet vid Strandvägen, satt på trappen vid Grand Hôtel och drack lemonad och solade. Det var mer än härligt. Vi hann också med lite foton i Kungsträdgården, glass och en sväng till till Boomerang. Köpte faktiskt en jättefin tröja då! Sen var det hem för, wait for it, mer mat. Jag, Elin och Isak motionerade också pyttelite när vi var och hyrde 21 jump street, fast sen köpte vi chips också haha. 
 
Påsksöndagen är ju det vi egentligen firar, eftersom att det var dagen Jesus uppstod. Han dog på korset för alla våra synder och återuppstod på söndagen, så att vi skulle kunna få evigt liv. Det finaste någon gjort och kommer att göra för oss. Det firades ju såklart med ännu ett besök i kyrkan för vår del och sen var det hem för att, ni gissade rätt, äta. En fin lunch ute i solen på baksidan och en väldigt fin avslutning på helgen med väldigt fin sällskap. Samtidigt som de begav sig tillbaks till Göteborg så åkte jag in till St.Eriksplan och möttes av två bästa vänner, Fridah och Amanda. Att få krama de båda två samtidigt var så härligt. 
Dagen avslutades med Filla 18, femte kyrkobesöket på tre dagar haha, fika och sen häng hemma hos Fridah.
 
Wow. Jag är verkligen välsignad. Som jag trodde blev detta världens toppenhelg. 
 
Hoppas ni också hade det underbart i påsk!

Kommentera

Publiceras ej