I måndags fyllde Olivia aka Brandys bästa sales assistant och kollega 20 år. Hon var ledig dagen till ära, men kom ändå till Kings Road och åt lunch tillsammans med moi. Vi åt såklart pankakor på My Old Dutch och deras monday madness. Testade en söt pannkaka den här gången med persikor och grädde, hur amazing? Dock slängde jag i mig den på mindre än 10 min, eftersom att efter lååång väntan på maten hade jag ca 15 min på mig innan min lunchrast var över. Magont + laktosmage efter det, check! Sen på kvällen så mötte Olivia upp mig, Léna och Sabrina från jobbet för middag på ett mexicanskt ställe. Tapas och drinkar i läskiga färger (min var knallblå) stod på menyn och sen åkte jag hem och bytte till klackar och mötte Olivia och hennes vän Malin på Libertine för lite födelsedagsfest! Lyckad kväll, hoppas hon känner detsamma.
 
Oliva, Sabrina och Sabrinas vän Freddie under middagen. 
 
Tisdagen var jag ledig, och det var även Tilda. Vi spenderade dagen med att ligga i sängen och prata, diska, se på youtube klipp, städa, tvätta (äntligen har vi tvättmedel igen) och att gå och handla. Tog oss säkert två timmar att handla, så långsamma var vi. Men det var supermysigt och roligt. Tilda skulle ha lite "halv åtta hos mig" med svenskt tema för några kollegor, så hjälpte henne att baka rabarberpaj medans hon lagade den svenska matträtten sushi hehe. Jag, Mathilda och Nadine åt lite improviserad tacos och firade att jag bestämt mig för att stanna här i London till slutet av maj. So there I said it, ni kommer slippa mig i en månad till hihi. Dessutom var det vårt ettårs jubileum sen vi åkte till London för första gången tillsammans.
 
Idag var det workwork som stod på schemat, mcdonalds wrap till lunch vilket var väldigt länge sen (throwback till i höstas hehe) och häng med Léna i solen. Sen har jag och Mathilda legat med varsin dator och kollat upp olika universitetsprogram och framtida jobb. Tror jag börjar spåra lite inom det området; började kolla upp yrken som Brandingenjör och Flygledare som jag heltplötsligt insåg var mina drömyrken. Får väl se vad jag tänker om det imorgon. Börjar faktiskt få nog av all framtidsplanering (trots att jag inte har kommit ett steg längre än i höstas, snarare så har jag gått tillbaks ett steg). Här om natten drömde jag att jag försökte lösa hur jag skulle ta hand om Nisse under dagen. Valet stod emellan att gå på juridiklektionen eller mattelektionen. Ungefär de utbildningarna jag väljer mellan, en riktigt djup dröm haha. 
 
 
Nu ska jag sova. Puss och kram.

Kommentera

Publiceras ej