Ända sen jag flyttade hit har jag velat se något riktigt brittisk på TV, en show, ett event, något bara. Och vad är mer brittiskt än BRIT Awards. Som Grammis Galan i Sverige, fast här. Såklart satt jag bänkad, och flera följde mig. Så medans ni såg Veronica Maggio och First Aid Kit såg jag Beyoncé, Katy Perry och Arctic Monkeys uppträda. Och medans ni kunde träffa Darin efter showen så var jag ca en meter från Liam Payne och Harry Styles. 
Först skrattade vi åt hans fula skjorta på TV och sen häpnades vi över hur vacker han är i verkligheten några timmar senare - i samma skjorta. Konstig känsla. 

Jag bryr mig inte att jag får 4h sömn inatt, jag stod utanför en klubb med max 30 andra och trots att mina fötter dör, så väger det upp. Säger bara en sak. Harry Styles. 

Att se en av dem var ett mål jag hade och tänkte inte åka hem innan jag gjort det. Nu kan jag lugnt åka hem, och har dessutom sett två. 


Har tyvärr inte en enda decent bild.


Dör lite. Godnatt. 

3 kommentarer

Caroline Åberg

20 Feb 2014 22:19

OMFG!! Vilken klubb?? :) shit vad awesome!!

Matilda Carlqvist

17 Mar 2014 09:51

Men lääääggg aaav!!!! Är så glad för din skull!!!! Här kommer några fler utropstecken (för att markera hur STORT det är att du såg Harry flippin Styles): !!!!!!!!!!!!!!

Matilda Carlqvist

17 Mar 2014 09:52

Hahaha min förra kommentar... Vilken diskriminering av Liam. (Fast Harry är Harry...) Var Liam så biff som det ser ut? Haha!!

Kommentera

Publiceras ej