Min andra lediga dag den här veckan började med en tur till gymmet. Igår var jag ute och sprang, och jag blir aldrig så slut som efter att jag har sprungit själv av någon anledning. Jag tänkte ta Edgware Road ner till Hyde Park, men jag kände mig lite rädd att springa i parken ensam när det var mörkt, trots min reflexväst och att parken är full med löpare och cyklister. Dessutom är det outhärdligt att springa förbi alla vattenpipor på vägen ner. Så jag sprang runt i Little Venice där det är betydligt lugnare, säkrare och avsaknaden av de stinkande piporna är härlig.
 
Efter gymmet skulle jag och Nadine ses i Camden för en lunch på ett fik/bageri jag och Mathilda hittade av en slump första veckorna här. De har massa goda pretzels, cookies och sallader för så extremt låga priser. Pretzels mellan 5 och 10kr, egenbakad pizza för 20kr och sallad för 30kr. Så värt pengarna, det är fantastisk gott och de är så trevliga. Dock ösregnade det och min mobil laddade ur, så vi hade lite svårt att träffas, eftersom Nadine aldrig varit där innan hehe. Jag väntade nog 40 minuter, vrålhungrig och genomblöt innan jag hittade henne. Men det var helt klart värt det. Så är ni på Camden High Street så rekomenderas bageriet Melissa. Och missa inte valnöts-pretzeln. Asåå himlen.
 
 
Nu har jag badat för att värma mig efter att ha gått i blöta skor halva dagen och ska se på Frozen. Har hört så mycket bra om den. Dessutom har jag börjat läsa en bok mamma skickade hit. "Det händer när du vilar" av Thomas Sjödin. Hittills är den väldigt bra och har faktiskt redan fått mig att tänka lite. Tror det var en liten pik från mamma, hon tycker att jag är för upptagen och aldrig vilar. Det är för att jag inte kan vila, eller rättare sagt, jag kan inte ha tråkigt, utan blir så rastlös och känner mig oeffektiv. Något jag borde jobba lite på. 
 
Kram

1 kommentarer

Fridah

13 Feb 2014 07:20

1. Jag saknar dig! Drömde att du var hemma för en dag inatt.

2. Jag vill få leva i london meeed! Blir så extremt hemlängtig till Cambridge när jag läser din blogg. (Men Sverige är rätt bra med så våga inte stanna kvar forever!)

Puss och kram!

Kommentera

Publiceras ej