Det blev ingen pub igår, för när vi väl var framme så var det fullt. Men Svenska Kyrkan låg några meter bort bara, och där fick vi plats. Så tillsammans med ca 100 andra svenskar i olika åldrar; från småkillar till tonårstjejer som vi och medelålders män i Hockey tröjor såg vi Sverige förlora rejält. De flesta satt med antingen en cider i handen eller handen i en OLW chipspåse och njöt av lite svenskhet. Här om dagen var jag och Nadine förresten i en affär här i närheten som säljer svenska produkter. Jag köpte en mazarin och leverpastej, åh så gott. De hade fil också, ska gå dit nångång gång också, när jag unnar mig en ond och uppblåst mage haha. Laktostabletter är det första jag skaffar när jag kommer hem. 
 
Annars igår så var jag och Nadine i Hillsong. Hennes första besök, och det var som vanligt annorlunda än vad hon hade tänkt sig. Har nog aldrig hört en annan första reaktion av någon som besökt Hillsong för första gången. Men det var bra och roligt. Och efteråt mötte vi Mathilda i Covent Garden för middag på Shake Shack, ett lite finare snabbmatställe vi velat testa. Vi äter oss verkligen runt Londons hamburger-ställen. Dock åt jag en hot dog igår, lite mer vågat val kände jag. Pommesen var nog dock det godaste, de var riktigt kripsiga, salta men fortfarande mjuka innut i. Mums. 
 
Shack-cago korven + underbara pommes
 
Vi kommer snart kunna göra en guide med reviews över Londons hamburger-ställen. Hittills ligger fortfarande Patty&Bun i topp - det är väldigt svårlaget. 
 
Puss
 

Kommentera

Publiceras ej