Idag jobbade jag som vanligt och det gick relativt snabbt faktiskt. Hände rätt lite i lagret hehe, och på min lunchpromenad var det jättesoligt och nästan varmt(!!). 


Efteråt skulle jag möta upp Mathilda och Nadine för att hänga på en bar lite typ, men innan det var det tvunget att bli middag på det enda öppna snabbmatsstället på kings road; McDonalds. Där var det flera äldre män som log mot mig där jag satt och slickade mina fingrar medans jag åt pommes och chicken nuggets, så konstigt? 


Sen träffades vi, tog oss till Notting Hill och hittade en pub Mathilda hade varit på tidigare med sina föräldrar. Den puben visade sig vara samma pub jag och Nadine letat efter när vi vad i London i oktober. Eller vi hade väl mest letat efter huset, eftersom det är jättefint och gulligt utsmyckat med blommor och så. Vilket sammanträffande, och vi båda var rätt chockade. Det var kul att vara på en riktig engelsk pub och rätt händelserikt. Till exempel så föll en väldigt påverkad man ihop med en duns på golvet varpå en kvinna rusar fram mot honom och startar bröstkompressioner och HLR, innan hon ens kollat om han andades osv hehe, dumt att hänga på ett ställeed bara fulla (och idiotiska) människor. Jag rusar fram och frågar om jag ska ringa ambulansen, men då kvicknar han till och reser sig. Jag undrar om det inte är lite farligt med HLR om man faktiskt andas och har puls. Tänk om han hade haft en hjärtattack?
 
Efter dramat åkte vi hemåt igen, och jag hamnade på Nadines rum där vi åt chips och skedade Nutella plus pratade massor. Mathilda var med ibörjan men la sig tidigt för hon jobbar imorgon. Vilket jag inte gör för Amanda är på väg hit nu! Hon gick precis upp och jag ska precis lägga mig haha. Ska bli grymt att ha henne här!
 
Godnatt

Kommentera

Publiceras ej