Musik. Vet inte vad det är med mig och musik, men allt blir lättare med bra musik. Jag känner ungefär varje morgon att jobbet skulle var ungefär dubbelt så roligt om det var bra musik där. Men det är rent utsagt vidrig och oklar musik. Samma spellista, om och om igen. Dock är det bättre än när tjejerna i kassan fick välja. Herregud, vad har folk för musikstil? Jag vaknar varje morgon med minst en av låtarna på hjärnan, och när vi var ute i fredags så spelades flera av de på klubben, kan man aldrig få vara utan dem haha. Och det är ungefär 40% av vad jag och Olivia pratar om på jobbet haha.
 
Jag måste också veta vad folk gillar för musik, annars är det för svårt att placera dem i min hjärna. Även om det är bland den svåraste frågan jag känner att man kan få, så är den på nått sätt väldigt viktig. Det bästa är ju när man inser att man gillar precis samma saker, det är lycka det. 
 
Just nu har jag, efter typ en månads musik-torka, flera nya favoriter. Bla. José Gonzalez, London Grammar, the 1975 och Little Mix (igen). Little Mix är ett tjejband som inte alls är min stil egentligen, men de har typ fem låtar som är extremt beroendeframkallande och har underbara melodier (Towers, Pretend It's OK, Always Be Together och Change Your Life). Dör lite. 
 
 
Nu ska jag äta lite kyckling och pynta min vägg. Och skriva lite i min fysiska bok. Och fortsätta med mitt personal statment för ansökan till Engelska universitet. Och se Pretty Little Liars
 
Puss

1 kommentarer

Jenny

18 Jan 2014 08:59

Så du planerar att stanna? ;) :(

Kommentera

Publiceras ej