Idag gick jag upp klockan 04:30 för att följa med Tilda till jobbet. Hon började klockan sex, och jag ville så gärna se London på morgonen, i gryningen, innan det vaknar till liksom. När vi klev på bussen vid fem så var det fortfarande mörkt, men ljusnade medans vi åkte, och väl frame i Southbank var det rätt ljust. Lämnade Tilda vid EAT och så gick jag själv över en bro där man ser ut över Thames, London Eye och Big Ben helt perfekt. 


Sen tog jag en liten sightseeing tour själv där klockan sex på morgonen. Folk måste har tyckt att jag var en konstig person som gick där osminkad med mina löpartights, stora halsduk, mössa och Mulberry väska haha.Jag passade inte in bland de andra; antingen ute för en morgonjoggingtur eller prydliga businessmän som var på väg till jobbet. 


Jag gick förbi Big Ben på nära håll och även Houses of Parliament och förundrades igen över hur mäktiga de är. Så enorma och så detaljerade. Sen såg jag bakgården där Horse Guards brukar ha sin parad och vaktbyte (utan hästar vid den här tiden dock haha) och Downing street där premiärministern bor. 
Sen gick jag igenom Green Park, en jättefin liten park som ligger precis framför Buckingham Palace. Där stod polisen på vakt och jag mötte en man med K-pist. Eller tror det var det i alla fall, är inte specialist på vapen hehe. Något farligt i alla fall. Sen avslutade jag min runda med att gå igenom Hyde Park. 


Jag lyckandes bocka av en hel del "måsten" på min morgonpromenad, och det är jag väldigt nöjd med. På vägen hem gick jag in på tesco och köpte crossianter. Det, tillsammans med en fralla och Harry Potter blev en väldigt mysig och härlig morgon.
 


Tog en liten nap mitt på dagen för att återställa min dygnsrytm och sen åkte jag och Nadine för att storhandla. Det är så roligt att gå runt med en lapp och leta efter allt och samtidigt kolla på allt annat roligt som finns. Vi stod till exempel i ca tio minuter och dreglade över det mesta i Amerika sektionen haha... Vi övertalade oss själva att vi var värda Apple Jacks i alla fall. Så gott. 
 
Väl hemma snodde jag och Nadine ihop värsta grönsaksbiffarna. Jättegoda och jätteenkla. Vi rev en morot och en zucchini blandade med en paprika, en halv burk majs, en halv rödlök och champinjoner. Plus två ägg och mjöl. Klart för stekning! Till efterrätt blev det toastvåfflor (man tager vad man haver liksom) med nutella/jordnötsmör/sylt och grädde. 


 
Nu är det hög tid för mig att sova!
 
Godnatt