Här har jag fått vänja mig vid ett annat namn, eller i alla fall en annan stavning. De stavar alltid mitt namn Joanna, så jag antar att det är såhär Mathlida känner sig ofta; när ett h faller bort. Ända stället där de stavar rätt är Joe, och det är för att de alla är skandinaver och för att jag berättat för dem. 


I alla fall, tog min första frappe från starbucks idag! Yum. Har velat ha den de senaste tre månaderna, men det har ju varit lite kallt för det tidigare. Idag var perfekta dagen. Tänk er att strosa runt på Oxford Street och Regent Street med en frappe i solen i en klänning och en tunn jacka. Och gå in i de affärerna jag vill gå in i, och gå ut när jag vill. Det är rätt härligt att shoppa ensam faktist. 

Mötte sen Tilda och Nadine på & other stories. Sprang dock först helt random in i Oliva och hennes mamma, alltså London är så litet! Jag, Tilda och Nadine kollade på massa fint, och sen försökte de hjälpa mig ville Michael Kors väska jag ska köpa... Har nästan bestämt mig nu. Den är fantastiskt fin, stilren och i en navy färg. Är det okej att lägga £300+ på en väska?? 

Sen åkte Tilda till jobbet och jag och Nadine var inne på Abercrombie och Tiffanys. Vi kände oss så fancy inne på det sistnämnda och hittade ett armband som skulle matcha örhängena och halsbandet jag redan har... A girl can dream... Sen mötte vi Bea på VS och vi tre köpte sedan med oss riktigt classy take away från min absoluta favoritrestaurang, Patty&Bun, och gick ner till Hyde Park för ännu en picknick, så underbart, tänk att det bara är mitten på mars. Jag åt den mest himmelska kycklingburgaren i världshistorien, och måste snart dit igen. Måste verkligen passa på nu! 


Älskar den här vardagen, det faktum att jag bara har gått hela dagen, att vi bor runt hörnet till Oxford St, på gångavstånd till Camden, Primrose Hill, Notting Hill, Chelsea och Hyde Park, och att jag verkligen bara kan köra en spontanare till någon av dessa ställen.

Take care 

2 kommentarer

Fridah

14 Mar 2014 15:11

Åh! Asså ditt liv! <3 Och köööp den! Har gått och suktat efter en MK-väska sen i typ juli. Ta chansen babe!

Matilda Carlqvist

17 Mar 2014 09:53

Ahhh dör vad mysigt du verkar ha det. Fortsätt njuta!! Saknar dig. PUSSSS

Kommentera

Publiceras ej