Brunch några få steg från vår lägenhet idag. Fördelen med att bo i Little Venice. 
När Jacqueline var här lyckades jag tappa rösten, men nu är den nog helt tillbaks igen. Var nog för att det var mycket kallar och regnigare än vad det varit tidigare... 
Igår var min sista dag på Brandy. Olivia mötte mig för min lunch, en sista Tunacado på Joe&Juice. 
Var stressad undermedvetet hela dagen och svettades så mycket, affären var så busy pga half term i skolorna, så nedervåningen kokade. Sen var ägaren och högsta chefen där också, så alla var uppstressade över det. Men nu är det över, nu är jag klar. 
För att fira så åkte alla flatmates + Olivia utom Tilda (svikare) till Libertine där Katy Perry skulle vara. Min Queen, love her. Fast hon dök aldrig upp, ledsen... Men vi hade kul ändå och köpte pizza & B&J på vägen hem. För typ 14 pund fick vi en stor, en mellan och en liten pizza + glassen... Var rätt hungrig för sushi-middagen innan på Libertine var inte helt i min smak, sushi är inte min favvo om man säger så, även om jag kan äta vissa bitar nu. Nu är det brunch med Bea, Tilda, Mathilda och Märta som står på schemat! 
Var med om min första London-konsert idag. Ute east mellan Shoreditch och Hackney i källaren på en liten bar. Det luktade svett och öl men var ändå rätt mysigt att komma ner och höra Beautiful Boy (förbandet som jag verkligen måste kolla närmare på, de var så braaa!) ösa på för fullt. 
Sen kom Meadowlark. Blev lite starstuck när jag såg Kate. Kate McGill som jag för flera år sedan såg på youtube sjunga en cover på Bastilles låt Flaws. Sen dess har jag älskat henne och hennes röst och nu har hon ett band, Meadowlark. De spelade sen och wow vad duktiga de var! 
Läste alltid i kommentarerna på hennes videor om folk som sett henne spela på barer och pubar. Nu har jag också gjort det. 


Godnatt