Tänkte börja min andra lediga dag sedan jag kom tillbaks efter Sverige med att köra intervaller i Hyde Park, kände mig dock inte 200% på mina nya Nike när jag snörde på dem, och vill gärna göra det innan jag använder dem, så istället gick jag till tesco och ringde Olivia. 
När jag är ledig så brukar jag gilla att göra fancy frukostar och det brukar innehålla minst en av följande; crossianter, Nutella eller pannkakor. Men nu lever jag ju ett (pyttelite) nyttigare liv så bestämde mig för att äta äggmuffins, keso och honungsmelon. Provade även laktosmedicin för keson som funkade utmärkt! 


Äggmuffinsen hade jag sett nån på instagram göra och blev fett intresserad, som omelett fast i muffinsform! Jag hade i fetaost, tomat och salami i mina och de var enkla och supergoda. Det var bara att vispa ägg med lite vatten, salt och peppar och sen i med fyllningen i en smörad muffinsform och sen in i ugnen i typ 12 min på 200 grader! I receptet stod att ett ägg räckte till en muffins, men på 6 ägg blev det typ 8 st för mig, antar att det beror på storleken av formen. 

Rekomenderas starkt! Puss 


1 kommentarer

Tilda

07 May 2014 11:03

Gud vad gott! Asbra tips

Kommentera

Publiceras ej