Dagarna rinner iväg och imorgon (tekniskt sett redan idag) är det julafton. Hur sick är inte det? Ute blåser det som en storm, regnar och gräset är grönt. Till råga på allt så kvittrar fåglarna fortfarande. Men imorgon ska vi nog mest fira Mathildas födelsedag och så blir det engelsk jul den 25:e. Men lite glögg och lussebullar ska vi allt ha! Ska också köpa ris imorgon så jag kan laga tomtegröt till frukost på juldagen. 
 
Jobbet rullar på, jag viker, viker upp och viker sakerna om och om igen, och jag och Oliva chiller rätt mycket. Igår var vi ute med jobbet och åt på en italiensk restaurang också, rätt roligt, men lite stelt hehe. Fick höra historier från Brandy, och en del var rätt konstiga, typ en tjej kom full till jobbet, men hon är fortfarande kvar haha. Men det var kul. Idag hade vi dock knappt några kunder, hur ska det då bli imorgon?
 
Efter jobbet tog jag mig ut i stormen och efter lite oplanerade missöden har jag en finfin julkapp/födelsedagspresent till Mathilda! Hoppas hon gillar den
 
Puss och kram och God Jul!

1 kommentarer

Johanna / Hulle

27 Dec 2013 01:55

Kommer suga att gå till jobbet på lördag utan dig...

Kommentera

Publiceras ej