Dagen började relativt tidigt; har märkt att om jag går och lägger mig innan tolv på natten kan jag inte sova på morgonen och vaknar mellan sju och åtta. Idag låg jag dock kvar lite och chillade.

Sedan började äventyren. Jag och Bea och Tilda var lediga och ville hitta på något roligt att göra. Eftersom att Tilda har öppnat på sitt jobb en del den här veckan så ville hon sova ut och fixa lite; det betydde att jag och Bea behövde en förmiddagsaktivitet. Vi valde en väldigt spännande och lite utmanande aktivitet; nämligen att hyra Barclays-cyklar (som Alvedon-cyklarna hemma). Och inte nog med det så bestämde vi oss för att cykla från oss ner till Hyde Park på vägen. Som ni antagligen vet så har ju England fortfarande vänstertrafik och jag har fortfarande inte lärt mig hur det funkar. Dessutom kan jag ju inga trafikregler här heller. Så det var ju inte de bästa förutsättningarna kan man säga. Har aldrig längtat så mycket efter en cykelhjälm som då. Men vi klarade oss jättebra ner till parken och där inne var det ju lungt sen. Om man inte vill spendera mer än de 2 punden som det kostar i start-avgift så kan man byta cykel varje halvtimme och eftersom att det finns cykelställ ungefär överallt så är det jättesmidigt. Vi hann med ett var runt Hyde Park, tre cykelbyten och lite snack med en kille som jobbade för företaget som fixar med cyklarna innan Tilda kom och mötte oss. Då cyklade vi tillsammans genom Kensington Gardens - en park som ligger i anslutning till Hyde Park - till Notting Hill. Väldigt fint och smidigt. Så fantastiskt mycket folk var det ute idag i parkerna och njöt av det vackra vädret. Väl i Notting Hill så hamnade vi på Portobello Road, den kända marknadsgatan, och hittade av en slump ett mysigt litet café som serverade frukost hela dagen och dessutom hade uteservering i solen. Jag åt världens tråkigaste äggmacka plus en jättegod pannkaka med sirap och jordgubbar. Sedan strosade vi runt lite innan jag åkte på shopping inne vid Oxford Street. Handlade det sista inför imorgon och spontanköpte ett par Hunter-stövlar på Selfridges. De kostade ca 400kr och i höstas så saknade jag gummistövlar så mycket. Kan dessutom vara grymt att ha på Bråvalla i sommar (vet inte om jag sagt det, men jag och Amanada har bokat biljetter!!!!). Så har nu ett par junior-Hunters ungefär typ tre år efter alla andra. Who cares. 
Har dock typ inga bilder eftersom mitt minne på telefonen tog slut, men ska försöka sno lite från Bea hehe (hoppas det är okej)
 
Nu ikväll har jag snabbpackat min väska proppfull med saker jag inte behöver längre. Som min fleecepyjamas från Primark till exemepel. Det hade varit ett skämt om jag hade försökt få med mig alla saker på en gång haha, väskan är på bristningsgränsen nu och det är inte ens hälften av alla saker. Skor är typ det som tar upp mest plats. Mina nya Vans ska med hem så har jag dem fräscha till sommaren och även de nya stövlarna. Det här med att köpa skor i barnstorlek kan vara det bästa jag har kommit på här - man sparar så mycket pengar och det är oftast exakt samma sko. Huntersen är lite kortare skaft på, men det gör ju inget eftersom att mina ben inte är så långa haha. Mitt nästa sko-inköp, som jag verkligen behöver, är ett par nya löparskor. I barnstorlek såklart. Den nya Nike Free modellen kostar bara 50 pund, annars kostar den typ 90! Så värt.
 
Förlåt för ett lååångt inlägg, men det var en grym dag!
 
Kram
 
 

1 kommentarer

Beatrice Lyckerius

17 Apr 2014 00:38

Saknar er redan, haha!

Kommentera

Publiceras ej