Ja nu har våren officiellt kommit till London. Idag var det ingen tvekan alls. Solen sken in på mig när jag vaknade och fortsatte skina under dagen. Här är det oftast fint väder på morgonen av någon anledning, och sen börjar det regna, så jag åt en supersnabb frukost med äggröra på toast (äggröra är min nya drog, äter alltid det till frukost haha) och sen hopp i springkläderna och ut på gatan. På gatan var det varmt. Inte inte kallt, utan varmt. Jag var i min inte så tjocka tjocktröja från VS och löpartights, och svettades när jag power walkade (fult svengelskt ord) ner för Edgware Road till Hyde Park. Sen joinade jag resten av alla lediga Londonbor som joggade, cyklade, skateade, åkte roller blades, var ute med hunden, solade, spelade fotboll eller bara strosade runt i soliga Hyde Park. 
 
Jag sprang runt lite, såg nya ställen av parken och verkligen njöt när jag tittade på människor och hade Disclosure på hög volym i öronen. Sen fick jag en crazy idé och ringde ner Nadine till Marble Arch där vi träffades och hyrde Barclays cyklar, som alvedoncyklarna hemma. Det var lite läskigt att cykla på vägen - vår första idé var att åka ner mot floden, vid Big Ben och London Eye och så, men eftersom att det är vänstertrafik här var jag lite rädd att jag i ett ögonblick av obetänksamhet skulle glömma det och bli påkörd, så vi cyklade in i Hyde Park istället och tog oss runt där ett tag. Så roligt, skönt och billigt nöje! Vi betalade 2 pund och det var verkligen roligt och lite träning. Har velat testa ett tag, och kommer definitivt göra det igen!
 
Utanför huset - så fint område, och att träden har börjat få blommor är underbart. 
 
Från löpturen, önskar att jag kunde springa såhär hemma också, då skulle det inte vara lika tråkigt.
Vi cyklade och såg London Eye. Jag bor här. Dör lite över det.
 
Köpte förresten världens finaste och coolaste solglasögon när jag väntade på Nadine. Precis sånna jag letat efter. Och de kostade 2 pund. Hur bra?
 
Nu ska jag laga paj; både fetaost&broccoli och blåbärspaj.
 

1 kommentarer

Jenny

25 Feb 2014 11:00

Dem där bilderna gör ju inte en liiiite avis!! :D njut åt mig med!

Kommentera

Publiceras ej