Efter ett flertal klagomål och påtryckningar från omgivningen (Carro, nu blir du glad när du kikar in) att jag borde blogga mer ska jag se till att försöka med det. Jag ska försöka med minst ett inlägg om dagen (försöka, kom ihåg det haha). Och jag vill ju gärna ha kvar minnen av mitt vardagsliv här, så det är ju för min skull också hehe. 
 
Idag landade i alla fall Nadine på engelsk mark, vi mötte henne på Paddington och tillsammans släpade vi hem hennes 23kg väska + två mindre väskor. Hon lämnade sina saker i sitt rum och vi visade lägenheten. Efter det tog vi oss till Le Pain Quotidien i Notting Hill för lite frukost/lunch/middag och mys. Det är lite vårt ställe och jag äter i princip alltid "Bakers Basket"; en brödkorg med alla möjliga olika sorters gott bröd, plus massa goda spreads till. Den är till för att dela men heheh, ingen ville och jag var så sugen, så jag åt i princip hela själv (nästan i alla fall). Sen var jag så extremt mätt i en evighet och åt lite äggröra och en varma-koppen soppa till middag för att få nått som inte var sött. 
 
 
Det har ju varit lite drama mellan mig, Mathilda och Nadine tyvärr, men det känns så otroligt bra nu. Det här är ju den ursprungliga planen; att vi tre skulle flytta till London. Var ärligt talat lite nervös över hur det skulle bli, i alla fall första tiden, men det var typ nästan som vanligt, och efter typ två timmar på Le Pain så skrattade vi åt det och typ skämtade om det... Lite wierd, men skönt. Så nu är vi typ back on track och att hon valde att komma hit var typ det bästa som kunde hända och det känns som det var meningen. 
 
 
På lördag kommer Amanda hit för några dagar i London, vilket jag är supermegapepp på, har ju inte sett ungen på flera månader. Men innan dess ska jag jobba i morgon, så det är nog dags att sova nu.
 
 
puss

2 kommentarer

Caroline

07 Feb 2014 21:09

En glad Caroline sken upp när hon uppdaterade den händelserika bloggen!! Go Johanna!!

Nadine

10 Feb 2014 17:44

kärlek

Kommentera

Publiceras ej