Glad Alla Hjärtansdag på er. Jag tillhör inte den kategorin av singlar som hatar detta kosumtionspåhitt och ignorerar dagen. Inte heller den kategorin som går runt hela dagen och deppar över att det just idag är extra påtagligt att de är ensamma. Istället tycker jag väldigt bra om Alla Hjärtansdag. Det är en dag då man är tacksam för alla goda vänner man har, sin fina släkt och sin underbara familj. En dag man firar för att påminna sig om allt som har med kärlek att göra, oavsett om det handlar om en pojkvän eller sin mamma. En dag då man visar lite extra uppskattning och omtanke för de man håller kär. 

Under dagen har vi på jobbet firar med heliumballonger, godis och chokladsnacks. Och ikväll ska jag äta middag med mina fina flatmates. För att jag tycker om dem och för att det är ett tillfälle att lyxa till det lite.

Jag blir så glad när jag ser folk med rosor, choklad och hjärtan i famnen. Eller när par håller varandra i handen och ger varandra full uppmärksamhet. 
Visst är det en väldigt bra dag för konsumtion, men jag tycker inte det gör något. Vem blir inte glad för en blomma eller en ask choklad? Det handlar återigen om att visa sin uppskattning. 
Världen behöver mer värme och kärlek, varför inte ägna en hel dag åt det?

Därför tänker jag inte deppa och inte heller känna mig ensam. Utan fira att jag har så fina människor runt mig.

Happy Valentines

2 kommentarer

Fridah

15 Feb 2014 19:40

Ett ord: förebild.
<3

Anne

27 Feb 2014 07:38

Härligt skrivet på Valentindagen, KRAM

Kommentera

Publiceras ej