Eftersom att jag bara fick en hypad kommentar i det förra inlägget tar jag det igen: Jag var en meter i från Harry Styles. En meter. 
 
På dagen igår hängde vi på stan tillsammans med Ine från VRG som är här en vecka och kollade runt lite i Covent Garden och åt lunch på PAULs ett mysigt franskt café. Jättekul att se henne och underbara mackor. Igår kväll satt jag och Nadine och kollade på musikvideor, BBC Live Lounge och olika covers. 
 
Det är sånt här jag vill skriva om och komma ihåg. Vanliga kvällar där vi bara hänger i köket och umgås. I förrgår satt jag och Tilda hela kvällen och pratade om Nick Grimshaw & co, försökte hitta paparazzi bilder där både Harry och jag syns, såg på gamla klipp av Grynet och gick igenom hennes LOL-mapp med roliga hemsidor. Love it.
 
Det är nog mycket sånt jag kommer sakna med London, att bo med sex andra sköna tjejer man kan hänga med i köket vilken kväll som helst, prata om lite allt möjligt och mest umgås. Det är så himla roligt. Och typ när Mathilda kommer hem och överraskar mig med en pretzel som hon vet att jag älskar. 
 
 
Nu ska jag och Nadine, om vi kommer iväg någon gång, vissa är lite långsamma, åka till en pub här i närheten och kolla på när Sverige tar OS-guld i Hockey. Det ska bli fett kul att heja fram dem på en pub tillsammans med massa andra svenskar!
 
 
puss

Kommentera

Publiceras ej