När Amanda var här var det väldigt superbra. Hon kom torsdagskvällen, jag trodde hon skulle ta heathrow express på 15 minuter, hon tog tunnelbanan på 60 minuter istället, så det blev lite vänta på Paddington för min del, Men hann köpa lite godis på M&S innan de stängde i alla fall. Sen träffades vi på bakerloo linjens perrong och det var som att vi sågs igår. Igenom ösregnet tog vi oss hem till oss där jag körde en guidad tour runt i lägenheten och avslutade med nutella-toast och prat hela natten. 


Fredagen var jag ledig, då sov vi ut och skulle sedan ta en lika mysig promenad runt i Little Venice runt Warwick Avenue och så som jag brukar göra när jag är ledig. Tyvärr regnade det, så vi tog en kortare promenad raka vägen till Notting Hill, där vi åt på mitt favoritfrukostställe; Le Pain Quotidien. Länge. Sen tog vi tunnelbanan till Oxford St. och avslutade på EAT i Southbank där min flatmate jobbar, vid London Eye och det. Hem och laga mat och sen tog vi oss ut på Londons gator igen för att besöka den klubb jag velat se i ungefär ett års tid. Nu har jag åldern inne (nästan då, tydligen var det 21 på fredagar, men vi kom in ändå) och eftersom att jag ville visa Amanda nått speciellt passade jag på att gå dit. Cirque le Soir ligger i Carnaby, precis innanför Regent Street, lite gömd bredvid en asiatsik restaurang. När vi först kom dit trodde vi alla köade till restarangen, men hehe, så väl var det inte. Klubben görs om till en Cirkus klockan 01. Då tågar cirkus artisterna in under fanfarer, popcorn och crepes delas ut och allt blir crazy. Det var en väldigt lyckad kväll. 
Lördagen jobbade jag, så Amanda mötte mig på lunchen, så åt vi på Joe and the juice tillsammans, och på kvällen på Olivia över och myste med oss. Planen var att gå ut då också, men det blev så sent och allt krånglade, så vi låg uppe länge och pratade istället. Jag var ledig igen på söndagen, och då var det dags för en klassisk Afternoon Tea. Vi var på Brumus, restaurangen som tillhör Haymarket Hotel, som ligger precis nedanför Picadilly Circus. Det var superfin inredning, personalen var extremt trevlig och en av dem kunde lite svenska. De fyllde på när man ätit upp, och smörgåsarna var väldigt goda. Kakorna var rätt amazing, och sconsen. Åh sconsen. De var fantastiska. Underbara. En dröm helt enkelt. Så shoppade vi lite på det och den blev det pannkakor och prat i sängen tills sent. Måndagen var vår härliga helg till ända, och jag lämnade Amanda för att gå till jobbet. Sen lämnade hon huset för planet hem till Sverige, vilket var väldigt väldigt tråkigt. Men vi ses ju snart (ganska i alla fall) igen! 

Love 

Kommentera

Publiceras ej