Idag kom äntligenäntligenäntligenäntligenäntligen en hantverkare hit. Finally. Och han var supersöt. Vi tyckte att han gärna får stanna kvar här. Han var här i typ sju timmar och installerade en ny boiler så nu har vi den i alla fall, men nån måste sätta på gasen för att det ska bli varmt, plus att han ska komma tillbaks imorgon för att installera en pump till den också (synd bara att jag jobbar imorgon...haha). Så nu hoppas vi väl att i alla fall ett av tre problem är lösta. Stackarn hade ett jobb efter vårat också. Han måste ha tyckt vi var rätt konstiga, fyra tjejer i myskläder hela dagen en fredag haha. 
 
Annars har jag inte gjort särskilt mycket idag, gick upp rätt tidigt och utnyttjade vädret. tog ytterligare en tvåtimmars promenad runt här i Westminister&Chelsea. Jag är rätt stolt, jag tänkte att jag ville gå till Notting Hill, och tro det eller ej, efter ca 45 minuter stod jag utanför Jamie Olivers affär vid Notting Hill Gate. tog en liten sväng förbi Portobello Road med alla söta små affärer och butiker och tänkte försöka hitta hem igen. Helt plötsligt stod jag vid Paddington Station och hade inte mer än fem minuter hem. Det var inte alls där jag hade tänkt att komma tillbaks haha, men gjorde inget. Sen gick jag hem, lagade sallad med ägg, majs, pumpakärnor och lite annat smarrigt till lunch.
 
Ikväll ska vi ut och fira en tjej i min lägenhets födelsedag som är på måndag! Det ska bli askul att gå ut allihopa och göra nått tillsammans (minus två tjejer från lägenheten tyvärr).
 
 
Puss och kram 
 

Kommentera

Publiceras ej