Idag var det så varmt! Inte lika varmt som igår kanske, när det dessutom var strålande sol hela dagen och  oturligt nog jobbade, men fortfarande varmt trots att det var molnigt hela dagen. 
Jag slöade hemma på morgonen i tron om att det var dåligt väder för att det såg så grått och tråkigt ut, sen gick jag ut på balkongen och insåg att det var shortsväder. Så jag och Bea drog på oss varsitt par shorts och åkte ner till Liberty, ett väldigt fint och gammalt varuhus med trätrappor och fantastik fasad och trängdes med många familjer som var ute och firade Mors Dag (som är jättestort här!). Sen klämde vi också på otaliga märkesväskor, skrattade åt hur absurt dyra kläderna på budgetavdelningen var och trånade efter skor och porslin. Tomhänta (har fortfarande inte fått lön) gick vi vidare till EAT och sen ner til Lecister Square där vi råkade springa in i filmpremiärern av Divergent där bl.a. Kate Winslet gick på röda mattan (!!). Hur coolt är det inte att bara "råka" gå förbi en filmpremiär sådär, skulle aldrig hända i Stockholm!

Sen gick vi ner till EAT där Tilda jobbar vid London Eye rätt lagom tills hon slutade, jag drack en Mocha Chiller som ska vara som en frappe men som mer smakade halvsmält chokladglass. God men otroligt mäktig. Sen satte vi oss på en terass och kollade på alla fashionabla tjejer, som tyvärr såg likadana ut och kom från Vogue Festival. 
På vägen hem sen köpte vi "grillmat" som vi stekte på inne och vi tre hade världens mysigaste middag i vardagsrummet där vi pratade om massa olika intressanta och ointressanta saker. Mest intressanta haha. Och jag grillade marshmallows över gasspisen och det funkade utmärkt! 

Enda bilden från idag; Tilda dricker öl ute på terassen, även om jag inte ens klarar av lukten av öl så var det en sån somrig bild tyckte jag. 


Godnatt