Vad har jag gjort de senaste dagarna? Jag har nog mer varit upptagen med att leva livet istället för att skriva om det, för att citera min vän Fridah. 

Jag har jobbat lite, väldigt lite, bara tre dagar den här veckan... Sen har jag gjort lite småsaker. Tillexempel så köpte jag äntligen, äntligen, äntligen min efterlängtade Michael Kors väska. Är supernöjd och det var ett väldigt bra val. 
Sen har jag, Mathilda och Bea lunchat på Whole Foods, en mataffär med med bara bra råvaror, färska saker och nyttigare alternativ. Hade jag pengarna skulle jag handla där varje gång. Men vi åt i alla fall lunch där i deras buffé. Det var relativt gott, inte riktigt värt priset kände vi, men fortfarande gott. 

I onsdags så var jag och Olivia runt i stan. Åt lunch på shake shack (fortfarande: omg deras fries!!!!) och sen blev vi väldigt till oss när vi kom in på Sugarsin, en godisaffär med svenskt godis. Vi letade också lite efter The 1975 som Tilda, Bea och Nadine råkade se i Covent Garden lite tidigare. Är så avis! 
På kvällen träffade vi Olivias kompisar som tog med oss till en takterass med världens utsikt över London!

Torsdagen spenderades mestadels i sängen framför The Carrie Diaries. Bea tipsade mig för några dagar sen, och nu är jag helt fast. Har nästan sett klart det. Annars satt jag och Nadine lite på vår lokala Starbucks och drack frappe. 

Fredag och lördag var mest jobb. Lördag kväll kom Olivia hem till oss för middag och mys. Pizza och Pretty Little Liars blev det, och väldigt många flatmates i vardagsrummet. Sen stannade jag, Bea och Nadine uppe till typ halv tre och pratade. Sånt gillar jag, bra kväll! 

Nu är det dags för Hillsong! 

Puss

Kommentera

Publiceras ej