Världens. Bästa. Pannkakor. (Förutom Farmor&Olles). Seriöst. Det var de fluffigaste pannkakorna jag ätit. Granger & Co är en Australiensk kedja som öppnat i Notting Hill och är kända för deras ricotta hotcakes (också kallade pannkakor) med sirap och smör på serverade med banan eller bär (eller båda hihi). Alla som jobbade där pratade australienska och menyn var också inspirerad av Australien, med val som Full Aussie Breakfast. 


Vi - jag, Bea, Märta och Mathilda C - satt inne vid fönstren och hade matkoma medans det ösregnade utanför. Vi hade verkligen mysigt! 

Alla instagrammade typ samma bild haha 


(Den mer töntiga versionen innehöll att vi satt bredvid Jack och Finn Harries, typ de första youtubers jag började kolla på (efter Charliessocoollike <3). De är typ världens snyggaste tvillingpar och de firade sin 21årsdag vid bordet bredvid. Alltså att jag ville gå dit idag är min bästa idé ever. Så starstuck när jag såg dem!)


(Bild från Märta)

Resten av dagen innehöll lite godisshopping på Cybercandy (amerikanskt godis) och svenskt på Sugarsin, besökte Mathilda och Nadine på jobbet och sen lagade jag världens godaste lasange med fetaosttopping! 
Och kollade både på Harry Potter och avsnittet av Sweat the Small Stuff som jag och Tilda såg inspelningen till. Och juste, inveg mina Nikes på morgonen när jag sprang upp till Primrose Hill! 
London är verkligen en grön stad mitt bland all storstad.

Puss

1 kommentarer

KMStyle

26 May 2014 22:52

fytusan vad goda dom såg ut!!:)

Kommentera

Publiceras ej