Lördagar vill man göra allt för att undvika Oxford Street, Primark, Victorias Secret och Abercrombie and Fitch. Vi gav oss in på allt. Tillsammans med Londons alla turister så shoppade vi hela dagen och Jacqueline hittade så mycket fina saker som passade henne så bra. Är väldigt avundsjuk på hur bra hennes solbrända (naturlig) hudfärg passar i vitt och starka färger. Själv köpte jag en svart byxdress som går lite i kostymtema med långa byxben och så. Jag som inte skulle shoppa innan jag fått lön. Whatever, man är bara i London en gång liksom (eller haha). 

Blev tvingad till en bild på A&F och man ser alltid så löjligt lycklig ut haha. (Bilden snodde jag från Jacquelines insta)

Sen åt vi på Five Guys, god hamburgare (veggie för mig) och typ mer pommes än vad en hel familj kan äta (och ändå delade vi på en mellan). De har också typ 100 olika läsksorter och free refill; det bästa vi drack var Sprite Peach. Så gott! Vilken matdag, till brunch lagade vi pannkakor med sylt och grädde, obligatioriskt när man hälsar på mig. 


När vi hade släpat våra shoppingkassar och tunga magar hem igen så chillade vi en stund innan vi började göra oss iordning för ett House party vi var bjuda på. Bea och Nadine höll ju på att göra sig i ordning i evigheter, medans jag och Jacqueline som började efter dem både han fixa oss, vänta länge, byta kläder igen och fixa håret. Livet är tufft som snabbfixare haha. 

De bodde verkligen bara två gator bort, så det var ju hur smidigt som helst. Och Josefine som bodde här förut var med och höll i det, och det var hur kul som helst att träffa henne igen, har knappt sett henne sen hon flyttade. I alla fall så var det en sjukt maxad fest med laserljus och rökmaskin, feta högtalare och värsta balkongen. Kände mig dock rätt liten när alla andra var typ 25 och hade pluggat klart liksom hehe. 
Nadine tog enda kortet för kvällen i trapphusen, mina tjejer alltså! 

Mathilda var dock inte med, utan var på Circque med sina jobbarkompisar och gissa vem hon festade med? Ed Westwick, han som spelar Chuck Bass i Gossip Girl!! Så kul! 

Nu tar dagen oss väl snart mot nya äventyr, vi tänkte gå till Hillsong senare, men just nu borde jag sova lite till. Lägger jag mig sent kan jag aldrig sova. 

Puss

1 kommentarer

Amanda Sä

26 May 2014 23:37

Vänta vadå festade med chuck bass?? FESTADE MED???? Förklara för tusan!

Kommentera

Publiceras ej